Stoppen met Roken Bijscholing


logo Aesculaap en GHa

Geaccrediteerde Masterclasses, vernieuwing in het vak!
Rationeel Emotieve Vaardigheden
bij het Stoppen Met Roken

Help je cliënten bij hun denken en voelen naar een rookvrij leven
Eéndaagse workshop op


Vrijdag 5 november 2021, 10 - 17 uur, omgeving Baarn
(datum veranderd t.o.v. vroegere planning)

Loop je als coach, tijdens je Stoppen met Roken begeleiding, tegen gedachten aan bij je cliënten die hen hinderen om hun doel te bereiken?
Bijvoorbeeld: “Het lukt me nooit!”, “Als ik stop ben ik zo’n bitch dat mijn omgeving mij vraagt om weer te gaan roken.” Of verstoren gevoelens van bijvoorbeeld gebrek aan zelfredzaamheid, hun succesvol stoppen?

Door middel van Rationeel Emotieve Vaardigheden, een van de belangrijkste bouwstenen van de cognitieve gedragstherapie, leer je deze blokkerende hersenspinsels om te zetten in helpende zelfspraak. En koppel je die aan gevoelens van bekwaamheid. Daardoor voelen stoppers zich bevrijd en hoopvoller en worden succesvoller.

Je oefent deze methodiek eerst intensief voordat je hem toepast bij gesimuleerde rookstoppers. We bespreken de mogelijkheden van verankeren van positieve gevoelens tijdens het Stoppen met Roken stappenplan en passen dit toe.
Al het materiaal voor je eigen begeleidingen, krijg je na afloop meteen mee. Je ontvangt tevens een 15-delige oefenprogramma om in praktijk mee van start te gaan.

De workshop wordt opgevolgd door tweewekelijkse e-mails die je verder ondersteunen bij het in praktijk brengen van wat je leerde. Er is ook de mogelijkheid om vertrouwelijk met de andere deelnemers en de trainers te bloggen en waardevolle ervaringen uit te wisselen.

Agenda

Leren door doen: je zal minstens twee derde van de tijd zelf oefenen. Je zal verrijkt en geënthousiasmeerd in praktijk aan de slag gaan.

Doelgroep: ervaren Stoppen met Roken begeleiders

Grijp deze kans om je succesratio bij Stoppen met Roken begeleidingen te verhogen!
Schrijf je hieronder snel in voor de workshop. We houden ons strikt aan een maximum van 14 deelnemers. Indien er nog vrije plaatsen zijn, kan je inschrijven tot ongeveer één week voor de training.

Reacties van deelnemers

Over de workshop:

Over de tweewekelijkse e-mails

Tot slot: Judith (POH-S): ‘Twee jaar geleden de workshop Rationeel Emotieve Vaardigheden bij Stoppen met Roken gevolgd (bij Geert Haentjens en Linda de Boer). Ik pluk er nog steeds de vruchten van in mijn stoppen met roken begeleiding. Het lukt me om patiënten gemotiveerd te houden en hou het proces vooral bij de mensen zelf. We vinden samen handvatten naar het rookvrij worden. Hierdoor blijft het per individu een interessant proces. En hierdoor kost het mij minder energie’.

Accreditering

U ontvangt tevens een bewijs van deelname.

Wie zijn je begeleiders?

Als experts hebben we elkaar gevonden in de synergie van elkaars kennis en kunde, het beste uit twee werelden hebben we samengevoegd tot een unieke en pragmatische bijscholing.

Je investering: € 300,00 exclusief BTW (€ 363,00 inclusief BTW) voor deelname, broodjesmaaltijd, hand-out, materiaal voor toepassing, 15-delig oefenprogramma en 6 tweewekelijkse e-mails met vertrouwelijke blog.

Inschrijven voor de workshop

Inschrijven voor de workshop

Je wilt op de hoogte gehouden worden

Bovenstaande datum of locatie komt niet gelegen maar je bent wel geïnteresseerd?
Je kan je hieronder inschrijven. We houden je dan vrijblijvend op de hoogte van komende workshops.

Inschrijven om geïnformeerd te blijven